Menu

Borrelplateaus < klik hier voor de kaart

Het concept van Barrique is om te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten, of laat u verrassen door de chef.

Borrelbites < klik hier voor de kaart

Voor de kleine trek bent u aan het goede adres bij Barrique. Zo heeft u de keus uit een uitgebreid bittergarnituur, verschillende hammen, kazen, nacho’s en de overheerlijke bruschetta’s van de chef.

Lunch < klik hier voor de kaart

Geniet van een heerlijk verzorgde lunch bij Barrique. De lunch is beschikbaar van woensdag t/m zaterdag vanaf 12:00 uur. Geniet niet alleen van de rijk belegde broodjes maar ook van de goed gevulde soepen of de verse salades die op de kaart staan.

Wijnen < klik hier voor de kaart

Wij van Barrique willen ons onderscheiden in het brede aanbod van wijnen. Zo schenken wij 30 verschillende wijnen per glas. De wijnen worden op temperatuur gehouden door onze klimaatkasten. De bediening staat graag voor u klaar om een passend wijnadvies te geven.

Bieren < klik hier voor de kaart

Met een groot assortiment aan bieren biedt Barrique voor iedere bierliefhebber wat wils. In totaal heeft Barrique 7 verschillende bieren op de tap en ongeveer 20 verschillende bieren op fles.

Spritzers, Cocktails en G&T < klik hier voor de kaart