Ons menu

Borrelplateau’s

Het concept van Barrique is om te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten, of laat u verrassen door de chef.

Borrelbites

Voor de kleine trek bent u aan het goede adres bij Barrique. Zo heeft u de keus uit een uitgebreid bittergarnituur, verschillende hammen, kazen, nacho’s en de overheerlijke bruschetta’s van de chef.

Lunch

Geniet van een heerlijk verzorgde lunch bij Barrique. De lunch is beschikbaar van donderdag t/m zaterdag vanaf 12:00 uur. Geniet niet alleen van de rijk belegde broodjes maar ook van de goed gevulde soepen of de verse salades die op de kaart staan.

Wijnen

Wij van Barrique willen ons onderscheiden in het brede aanbod van wijnen. Zo schenken wij 30 verschillende wijnen per glas. De wijnen worden op temperatuur gehouden door onze klimaatkasten. De bediening staat graag voor u klaar om een passend wijnadvies te geven.

Bieren

Met een groot assortiment aan bieren biedt Barrique voor iedere bierliefhebber wat wils. In totaal heeft Barrique 7 verschillende bieren op de tap en ongeveer 20  verschillende bieren op fles.

BEKIJK HET HELE MENU →