Borrelplateau’s

Plank Barrique
Een proeverij van onze kaart. De chef stelt een plank voor u samen met verschillende gerechtjes.

Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel. 
Al onze gerechten zijn tussengerechten.

VLEES

Carpaccio – Van gerookte runder rib-eye met truffel mayonaise en Parmezaan

Steaktartaar – Met baconmayonaise, tuinkers en crostini

Buikspek – Bao buns met ketjap, zoetzuur en krokante uitjes

Brisket – Met gekarameliseerde ui en Merlot-saus 

Rilette van eend – Van gekonfijte eend met sinaasappel mayonaise, balsamico en brioche

Rouleau van parelhoen en Pata negra – Met cranberry salsa en rode wijn saus 

Pata negra – Met krokant ei en hollandaisesaus 

Entrecote – Met gepofte knoflook en uienringen 

Tomahawk steak (+/- 1kg) – Bereid op de BGE en geserveerd met groentegarnituur en friet

– Supplement verse Truffel

VIS

Sashimi van tonijn en zalm – Met wakame, soja en wasabi 

Zalm op biet – Met zure room en dille

Kabeljauw – Met parelcouscous, paddenstoelen, spinazie en truffelsaus

Hamachi – Licht gerookt met koolrabi-appelsalade en groene kruidenolie

Coquilles – Met bataat crème en krokant van chorizo

Oesters – Half dozijn met rode wijnazijn en citroen

Tonijn steak – Met gegrilde paksoi, tempura bundelzwam

Gamba’s – Oosterse wijze 

VEGA

Parelcouscous – Met paddenstoelen, spinazie en truffelsaus en krokant van Parmezaan

Tarte tatin van peer – Met blauwe kaas, walnoot en portstroop

Gefrituurde geitenkaas – Bataat crème, gegrilde asperge en pompoenpitten 

Burrata – Met gebakken peer, rode biet, vijgen, geroosterde amandel en balsamico

Gegrilde Aubergine – Gevuld met feta, tomatensalsa en orzo

Ravioli van spinazie en ricotta – Met salieboter, wilde spinazie, cherrytomaatjes en Parmezaan

Springrolls – Met oosterse dip 

Huisgemaakte Spaghetti – Met verse truffel en paddenstoel

DESSERT

Cheesecake

Scroppino

Red velvet

Eton Mess 

Combinatie van chocolade

Kaasplateau (3 verschillende kazen)

Dessertplank van de chef – De chef maakt een plank voor u met verschillende desserts

LEKKER VOOR BIJ HET DESSERT

SPECIALE KOFFIE

Irish coffee – Jameson

French coffee – Cointreau

Spanish coffee – Tia Maria

Jamaican coffee – Rum / Kahlua

Italian coffee – Amaretto

Brasil coffee – Kahlua / Tia Maria

DESSERTWIJNEN

Red Muscadel – Muscat de Frontigan, Robertson, Zuid-Afrika

Banyuls – Grenache Noir/Grenache Gris, Languedoc & Roussillon, Frankrijk

Monteagudo – Pedro Ximenez, Jerez, Spanje

Sauternes – Sauvignon Blanc/Semillion, Bordeaux, Frankrijk