Borrelplateau’s

Stel uw eigen borrelplank samen
Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten die hieronder te vinden zijn. De gerechten zijn het formaat van een tussen gerecht.

VLEES

Carpaccio van gerookte runder rib-eye – Met Parmezaan, pijnboompitten en truffeldressing

Zacht gegaarde buikspek – Met bimi, auberginekaviaar en sojamarinade 

Yakitori – Van kippendij met krokante glasnoedels 

Tataki van Wagyu (30 gram) – Wagyu A5 kwaliteit met oosterse dressing en bosui

Gebakken eendenlever – Met gepocheerde appel, jus van calvados en crunch van hazelnoot

Pulled pekingeend – In een bun met zoetzure komkommer, rode ui, rode peper en krokante uitjes 

Pata negra -Met krokant ei en hollandaisesaus 

Tournedos (100 gram) -Met aardappelmousseline, haricots verts, bearnaisesaus 

VIS

Sashimi van tonijn -Met krokantje van lardo, wakame en
soja-sesammayonaise 

Oedang bakar -Gegrilde gamba’s overgoten met een pikante sojasaus

Gebakken coquilles – Met mango salsa, pancetta en groene asperges 

Huisgerookte zalm – Met aardappelmousseline en hollandaisesaus

Oesters a la Barrique – 3 oesters op oosterse wijze gegratineerd 

Tartaar van haring – Met aardbeien, rode biet en roze peperbessenmayonaise 

Ceviche van kabeljauw – Met avocado, rode ui, rode peper en koriander

Langoustine – Met kreeften bisque, venkel en crouton van foccacia

VEGA

Groente tempura – Met oosterse dip

Bloemkool carpaccio – Met pikante hummus, tomatensalsa en krokantje van oude kaas

Gegrilde peer – Geserveerd met blauwe kaas, walnoot en portstroop

Veganistische yakitori – Op basis van soja en tofu

Burrata – Met een trio van tomaat, rucola en balsamicostroop

Gegrilde Aubergine – Gevuld met feta, tomatensalsa en balsamicostroop

Pulled mushroom – In een bun met zoetzure komkommer, rode ui, rode peper en krokante uitjes

Croque duxelles – Geserveerd met truffelmayonaise 

SPECIALS

Plank Barrique – De chef maakt een plank voor u met verschillende gerechtjes

Tomahawk steak van Shannon rund (1kg) – Geserveerd met groente garnituur en friet

Supplement gebakken eendenlever

Supplement gebakken eendenlever

DESSERT

Cheesecake

Aardbeien romanoff taart

Scroppino

Citroen meringue

Combinatie van chocolade

Kaasplateau (u mag 3 kazen naar keuze kiezen)

Dessertplank van de chef – De chef maakt een plank voor u met verschillende desserts

LEKKER VOOR BIJ HET DESSERT

SPECIALE KOFFIE

Irish coffee – Jameson

American coffee – Bourbon

Jamaican coffee – Rum / Kahlua

French coffee – Cointreau

Italian coffee – Amaretto

Monk’s coffee – Dom Bénédictine 

Shin shin coffee – Bruine rum

Spanish coffee – Tia Maria

Spanish coffee 43 – Licor 43

Brasil coffee – Kahlua / Tia Maria