Borrelplateau’s

Plank Barrique
Een proeverij van onze kaart. De chef stelt een plank voor u samen met verschillende gerechtjes.

Stel uw eigen borrelplank samen
Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten die hieronder te vinden zijn. De gerechten zijn het formaat van een tussen gerecht.

VLEES

Carpaccio van ossenhaas – Met een cannelloni van Parmezaan en pestodressing

Steaktartaar – Met krokantje van kip, kwartel ei en lavasmayonaise

Luma buikspek – Met puntpaprika crème, witlof en wittewijnsaus 

Brisket – Gebakken in Wagyu vet met courgette, venkel, sinaasappel en dragon

Gebakken eendenlever – Met gepocheerde appel, jus van calvados en crunch van hazelnoot

Wagyu A5 steak – Met sushi rijst, krab, gember crème, soja tapioca parels en zeewier  

Pata Negra – Met krokant ei en hollandaisesaus 

Tournedos – Met bospeen uit de oven, asperges en een rode wijn jus

Tomahawk steak (+/- 1kg) – Bereid op de BGE geserveerd met groente garnituur en friet

– Supplement gebakken eendenlever

– Supplement verse Truffel

VIS

Sashimi van tonijn en zalm – Met wakame, soja en wasabi 

Zalm gerookt op Earl grey thee – Met zoetzure komkommer, courgette spaghetti, radijs en kervel

Ceviche van Zeebaars – Met venkel, tuinbonen grapefruit en munt 

Vitello Tonnato – Met tonijntartaar, gebakken tonijn en een tonijnmayonaise 

Oesters – Half dozijn met rodewijnazijn en citroen

Tonijntartaar – Met sojatapioca, empings en gembermayonaise 

Gerookte Paling – Met een oosterse quinoa salade, avocado crème en yuzu gel 

Gebakken Kabeljauw – Met komkommer, Griekse yoghurt, gerookte amandelen en kaviaar

VEGA

Spelt risotto – Met zoetzure biet, venkel en Parmezaan

Tarte tatin van peer – Met blauwe kaas, walnoot en portstroop

Quinoa met gegrilde groenten – Geserveerd met feta

Mozzarella – Met radicchio, mandarijn en knoflook olie

Gegrilde Aubergine – Gevuld met feta, tomatensalsa en orzo

Ravioli van spinazie en ricotta – Met salieboter, wilde spinazie, cherrytomaat en Parmezaan

Tartaar van asperge – Bereid op de BGE met krokant ei en hollandaisesaus

Huisgemaakte Spaghetti – Met verse truffel en paddenstoelen

DESSERT

Cheesecake

Scroppino

Citroen meringue 

Eton Mess 

Combinatie van chocolade

Kaasplateau (3 verschillende kazen)

Dessertplank van de chef– De chef maakt een plank voor u met verschillende desserts

LEKKER VOOR BIJ HET DESSERT

SPECIALE KOFFIE

Irish coffee – Jameson

Jamaican coffee – Rum / Kahlua

French coffee – Cointreau

Italian coffee – Amaretto

Spanish coffee – Tia Maria

Brasil coffee – Kahlua / Tia Maria

DESSERTWIJNEN

Red Muscadel – Muscat de Frontigan, Robertson, Zuid-Afrika

Banyuls – Grenache Noir/Grenache Gris, Languedoc & Roussillon, Frankrijk

Monteagudo – Pedro Ximenez, Jerez, Spanje

Sauternes – Sauvignon Blanc/Semillion, Bordeaux, Frankrijk