Borrelplateau’s

Stel uw eigen borrelplank samen
Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten die hieronder te vinden zijn. De gerechten zijn het formaat van een tussen gerecht.

VLEES

Carpaccio – Van gerookte runderrib-eye met Parmezaan, pijnboompitten en truffeldressing

Vitello tonnato – Dungesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise

Yakitori spiesjes – Van kippendij met oosterse marinade 

Zacht gegaarde buikspek – Met bimi, auberginekaviaar en sojamarinade 

Tataki van Wagyu – Geserveerd met een misodressing en bosui 

VIS

Zalm tartaar – Met verse zalm, gerookte zalm en avocado

Sashimi van tonijn – Met krokantje van lardo, wakame en soja-sesammayonaise 

Gebakken coquilles – Met eendenlever, appel en komkommer

Oedang bakar – Gegrilde gamba’s overgoten met een pikante sojasaus

Taartje van krab – Met limoen mayonaise en avocado crème 

VEGA

Veganistische yakitori  – Van tofu met oosterse marinade

Groente tempura – Met een oosterse dip

Burrata – Met een carpaccio van tomaat, rode ui en basilicumpesto

Gegrilde peer – Geserveerd met blauwe kaas, walnoot en portstroop

Bloemkool carpaccio – Met pikante hummus, tomatensalsa en een krokantje van oude kaas

Plank Barrique – De chef maakt een plank voor u met verschillende gerechtjes.

Tomahawk  steak van Shannon rund (1 kg)  – Geserveerd met groente garnituur en friet

Supplement gebakken eendenlever

Naast deze gerechtjes serveren wij ook zoetigheid, zie de krijtborden in de zaak of vraag het na bij één van onze medewerkers.