Borrelplateau’s

Stel uw eigen borrelplank samen
Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten die hieronder te vinden zijn. De gerechten zijn het formaat van een tussen gerecht.

VLEES

Carpaccio – Van gerookte runderrib-eye met Parmezaan, pijnboompitten en truffeldressing

Vitello tonnato – Dungesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise

Gegrilde kippendij – Met avocado crème, mangochutney en blauwe kaas dressing

Rilette van eend – Met crostini, cornichons, Amsterdamse uitjes en piccalilly crème 

Zacht gegaarde buikspek – Met bimi, auberginekaviaar en sojamarinade

VIS

Zalm tartaar – Met sojaboontjes, krokante nori en wasabimayonaise

Sashimi van tonijn – Met krokantje van lardo, wakame en soja-sesammayonaise 

Gebakken coquilles – Met zwarte bloemkool crème, bospeen en kerrieschuim

Trio van schaaldieren kroketjes (6 stuks) – Kreeft, gamba en Hollandse garnaal

Zwaardvis – Met krokante eidooier, avocado en hollandaise 

Gamba’s in knoflook olie – Met peterselie en focaccia

VEGA

Camembert uit de oven – Met focaccia 

Groente tempura – Met een oosterse dip

Gnocchi a la caprese – Met zongedroogde tomaat, buffelmozzarella en basilicum beurre blanc 

Paddenstoelen kroketjes – Met truffelmayonaise

Bloemkool carpaccio – Met pikante hummus, tomatensalsa en een krokantje van oude kaas

Plank Barrique
De chef maakt een plank voor u met verschillende gerechtjes.

Naast deze gerechtjes serveren wij ook de Chef specials, zie de krijtborden in de zaak of vraag het na bij één van onze medewerkers.