Plank Barrique
Een proeverij van onze kaart. De chef stelt een plank voor u samen met verschillende gerechtjes.
Stel uw eigen borrelplank samen
Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten die hieronder te vinden zijn. De gerechten zijn het formaat van een tussen gerecht.
VLEES
Carpaccio van ossenhaas – Met een cannelloni van Parmezaan en pestodressing
Steaktartaar – Met krokantje van kip, kwartel ei en lavasmayonaise
Luma buikspek – Met puntpaprika crème, witlof en wittewijnsaus
Brisket – Gebakken in Wagyu vet met courgette, venkel, sinaasappel en dragon
Gebakken eendenlever – Met gepocheerde appel, jus van calvados en crunch van hazelnoot
Wagyu A5 steak – Met sushi rijst, krab, gember crème, soja tapioca parels en zeewier
Pata Negra – Met krokant ei en hollandaisesaus
Tournedos – Met bospeen uit de oven, asperges en een rode wijn jus
Tomahawk steak (+/- 1kg) – Bereid op de BGE geserveerd met groente garnituur en friet
– Supplement gebakken eendenlever
– Supplement verse Truffel
VIS
Sashimi van tonijn en zalm – Met wakame, soja en wasabi
Zalm gerookt op Earl grey thee – Met zoetzure komkommer, courgette spaghetti, radijs en kervel
Ceviche van Zeebaars – Met venkel, tuinbonen grapefruit en munt
Vitello Tonnato – Met tonijntartaar, gebakken tonijn en een tonijnmayonaise
Oesters – Half dozijn met rodewijnazijn en citroen
Tonijntartaar – Met sojatapioca, empings en gembermayonaise
Gerookte Paling – Met een oosterse quinoa salade, avocado crème en yuzu gel
Gebakken Kabeljauw – Met komkommer, Griekse yoghurt, gerookte amandelen en kaviaar
VEGA
Spelt risotto – Met zoetzure biet, venkel en Parmezaan
Tarte tatin van peer – Met blauwe kaas, walnoot en portstroop
Quinoa met gegrilde groenten – Geserveerd met feta
Mozzarella – Met radicchio, mandarijn en knoflook olie
Gegrilde Aubergine – Gevuld met feta, tomatensalsa en orzo
Ravioli van spinazie en ricotta – Met salieboter, wilde spinazie, cherrytomaat en Parmezaan
Tartaar van asperge – Bereid op de BGE met krokant ei en hollandaisesaus
Huisgemaakte Spaghetti – Met verse truffel en paddenstoelen
DESSERT
Cheesecake
Scroppino
Citroen meringue
Eton Mess
Combinatie van chocolade
Kaasplateau (3 verschillende kazen)
Dessertplank van de chef– De chef maakt een plank voor u met verschillende desserts
LEKKER VOOR BIJ HET DESSERT
SPECIALE KOFFIE
Irish coffee – Jameson
Jamaican coffee – Rum / Kahlua
French coffee – Cointreau
Italian coffee – Amaretto
Spanish coffee – Tia Maria
Brasil coffee – Kahlua / Tia Maria
DESSERTWIJNEN
Red Muscadel – Muscat de Frontigan, Robertson, Zuid-Afrika
Banyuls – Grenache Noir/Grenache Gris, Languedoc & Roussillon, Frankrijk
Monteagudo – Pedro Ximenez, Jerez, Spanje
Sauternes – Sauvignon Blanc/Semillion, Bordeaux, Frankrijk