Borrelplateau’s

Plank Barrique
Een proeverij van onze kaart. De chef stelt een plank voor u samen met verschillende gerechtjes.

Stel uw eigen borrelplank samen
Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten die hieronder te vinden zijn. De gerechten zijn het formaat van een tussen gerecht.

VLEES

Carpaccio van gerookte runder rib-eye – Met krokantje van oude kaas, pijnboompitten en truffeldressing

Steak tartaar – Met crème van asperge, bundelzwammen en gerookte eidooier

Yakitori – Kippendij gegrild op de Big Green Egg met bosui, kroepoek en pinda

Tataki van entrecôte – Met oosterse marinade, bosui en zwarte sesam

Gebakken eendenlever – Met gepocheerde appel, jus van calvados en crunch van hazelnoot

Pulled pekingeend – In een bun met little gem, zoetzuur, rode peper en krokante uitjes 

Pata negra -Met krokant ei en hollandaisesaus 

Tournedos – Met aardappelmousseline, haricots verts, bearnaisesaus

Tomahawk steak (+/- 1kg) – Bereid op de Big Green Egg geserveerd met groente garnituur en friet

Supplement gebakken eendenlever

VIS

Sashimi van tonijn, zalm en coquilles – Met wakame, soja en wasabi 

Udang bakar – Gegrilde gamba’s overgoten met een pikante sojasaus

Gebakken coquilles – Met pompoenrisotto en schuim van Parmezaan

Zalm – – Kort gebakken met citrusvinaigrette, cornichons, tomaat en radijs

Oesters – Half dozijn met rodewijnazijn en citroen

Tonijntartaar – Met soja tapioca, empins en gembermayonaise 

Paling tosti – Krokante brioche gevuld met gerookte forel en gerookte paling

Gebrande langoustine – Met buikspek, prei en sinaasappel

VEGA

Groente tempura – Met oosterse dip

Bieten carpaccio – Met geitenkaas, framboos en een krokantje van truffel

Gegrilde peer – Geserveerd met blauwe kaas, walnoot en portstroop

Veganistische yakitori – Op basis van soja en tofu

Burrata – Met munt, gebrande sinaasappel, pistache en granaatappel 

Gegrilde Aubergine – Gevuld met feta, tomatensalsa en balsamicostroop

Ravioli van spinazie en ricotta – Met salieboter, wilde spinazie, rucola, cherrytomaat en Parmezaan 

Pompoen risotto – Geserveerd met gegrilde seizoen groenten

DESSERT

Cheesecake

Scroppino

Citroen meringue taart

Aardbeien romanoff

Combinatie van chocolade

Kaasplateau (u mag 3 kazen naar keuze kiezen)

Dessertplank van de chef – De chef maakt een plank voor u met verschillende desserts

LEKKER VOOR BIJ HET DESSERT

SPECIALE KOFFIE

Irish coffee – Jameson

Jamaican coffee – Rum / Kahlua

French coffee – Cointreau

Italian coffee – Amaretto

Spanish coffee – Tia Maria

Brasil coffee – Kahlua / Tia Maria

DESSERTWIJNEN

Red Muscadel – Muscat de Frontigan, Robertson, Zuid-Afrika

Banyuls – Grenache Noir/Grenache Gris, Languedoc & Roussillon, Frankrijk

Monteagudo – Pedro Ximenez, Jerez, Spanje

Sauternes – Sauvignon Blanc/Semillion, Bordeaux, Frankrijk