Plank Barrique
Een proeverij van onze kaart. De chef stelt een plank voor u samen met verschillende gerechtjes.
Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel.
Al onze gerechten zijn tussengerechten.
VLEES
Carpaccio – Van gerookte runder rib-eye met truffel mayonaise en Parmezaan
Steaktartaar – Met baconmayonaise, tuinkers en crostini
Buikspek – Bao buns met ketjap, zoetzuur en krokante uitjes
Brisket – Met gekarameliseerde ui en Merlot-saus
Rilette van eend – Van gekonfijte eend met sinaasappel mayonaise, balsamico en brioche
Rouleau van parelhoen en Pata negra – Met cranberry salsa en rode wijn saus
Pata negra – Met krokant ei en hollandaisesaus
Entrecote – Met gepofte knoflook en uienringen
Tomahawk steak (+/- 1kg) – Bereid op de BGE en geserveerd met groentegarnituur en friet
– Supplement verse Truffel
VIS
Sashimi van tonijn en zalm – Met wakame, soja en wasabi
Zalm op biet – Met zure room en dille
Kabeljauw – Met parelcouscous, paddenstoelen, spinazie en truffelsaus
Hamachi – Licht gerookt met koolrabi-appelsalade en groene kruidenolie
Coquilles – Met bataat crème en krokant van chorizo
Oesters – Half dozijn met rode wijnazijn en citroen
Tonijn steak – Met gegrilde paksoi, tempura bundelzwam
Gamba’s – Oosterse wijze
VEGA
Parelcouscous – Met paddenstoelen, spinazie en truffelsaus en krokant van Parmezaan
Tarte tatin van peer – Met blauwe kaas, walnoot en portstroop
Gefrituurde geitenkaas – Bataat crème, gegrilde asperge en pompoenpitten
Burrata – Met gebakken peer, rode biet, vijgen, geroosterde amandel en balsamico
Gegrilde Aubergine – Gevuld met feta, tomatensalsa en orzo
Ravioli van spinazie en ricotta – Met salieboter, wilde spinazie, cherrytomaatjes en Parmezaan
Springrolls – Met oosterse dip
Huisgemaakte Spaghetti – Met verse truffel en paddenstoel
DESSERT
Cheesecake
Scroppino
Red velvet
Eton Mess
Combinatie van chocolade
Kaasplateau (3 verschillende kazen)
Dessertplank van de chef – De chef maakt een plank voor u met verschillende desserts
LEKKER VOOR BIJ HET DESSERT
SPECIALE KOFFIE
Irish coffee – Jameson
French coffee – Cointreau
Spanish coffee – Tia Maria
Jamaican coffee – Rum / Kahlua
Italian coffee – Amaretto
Brasil coffee – Kahlua / Tia Maria
DESSERTWIJNEN
Red Muscadel – Muscat de Frontigan, Robertson, Zuid-Afrika
Banyuls – Grenache Noir/Grenache Gris, Languedoc & Roussillon, Frankrijk
Monteagudo – Pedro Ximenez, Jerez, Spanje
Sauternes – Sauvignon Blanc/Semillion, Bordeaux, Frankrijk