Borrelplateau’s

Stel uw eigen borrelplank samen
Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten die hieronder te vinden zijn. De gerechten zijn het formaat van een tussen gerecht.

VLEES

Carpaccio – Van gerookte runderrib-eye met Parmezaan, pijnboompitten en truffeldressing

Gerookte eendenborst – Dungesneden met witlof salade, sinaasappel en balsamico stroop

Gegrilde kippendij – Met avocado crème, mangochutney en blauwe kaas dressing

Paté Barrique – Met brioche en portstroop

Zacht gegaarde buikspek – Met bimi, auberginekaviaar en sojamarinade

VIS

Warm gerookte zalm – Met tzatziki en zoetzure komkommer

Sashimi van tonijn – Met krokantje van lardo, wakame en soja-sesammayonaise 

Gebakken coquilles – Met kastanje crème, geroosterde amandelen en krokantje van pancetta

Trio van schaaldieren kroketjes (6 stuks) – Kreeft, gamba en Hollandse garnaal

Oedang bakar – Gegrilde garnalen overgoten met pikante sojasaus 

VEGA

Mini kaas fondue (450 gram)  – Vacherin Mont d’Or met focaccia 

Groente tempura – Met een oosterse dip

Burrata – Met een carpaccio van tomaat, rode ui en basilicumpesto

Paddenstoelen kroketjes – Met truffelmayonaise

Bloemkool carpaccio – Met pikante hummus, tomatensalsa en een krokantje van oude kaas

Plank Barrique
De chef maakt een plank voor u met verschillende gerechtjes.

Naast deze gerechtjes serveren wij ook de Chef special en zoetigheid, zie de krijtborden in de zaak of vraag het na bij één van onze medewerkers.