Borrelplateau’s

Plank Barrique
Een proeverij van onze kaart. De chef stelt een plank voor u samen met verschillende gerechtjes.

Stel uw eigen borrelplank samen
Het concept van Barrique is om samen te genieten van een uitgebreide borrel. Stel uw eigen plank samen uit de verschillende gerechten die hieronder te vinden zijn. De gerechten zijn het formaat van een tussen gerecht.

VLEES

Carpaccio -Van gerookte runder rib-eye met truffel mayonaise en Parmezaan

Steaktartaar – Met gepocheerd kwartel ei en lavasmayonaise

Buikspek – Met puntpaprika crème, witlof en witte wijnsaus

Brisket – Met courgette, venkel, sinaasappel en dragon

Gebakken eendenlever – Met gepocheerde appel, jus van calvados en crunch van hazelnoot

Shortribs – Bereid op de BGE en geserveerd met koolsla  

Pata negra – Met krokant ei en hollandaisesaus 

Tournedos – Met bospeen uit de oven, asperges en een rode wijn jus

Tomahawk steak (+/- 1kg) – Bereid op de BGE en geserveerd met groente garnituur en friet

– Supplement gebakken eendenlever

– Supplement verse Truffel

VIS

Sashimi van tonijn en zalm – Met wakame, soja en wasabi 

Zalm gerookt op Earl grey thee – Met zoetzure komkommer, courgette spaghetti en radijs en kervel

Jurassic Tiger prawns – Met knoflookboter en crostini  

Coquilles – Geserveerd met risotto en beurre blanc  

Oesters – Half dozijn met rode wijnazijn en citroen

Tonijntartaar – Met sojatapioca, emping en gembermayonaise  

Gerookte Paling – Met Hollandse garnalen, venkel en popcorn van quinoa    

Pulpo a la gallega – Octopus geserveerd met aardappel en olijf

VEGA

Spelt risotto – Met groente en beurre blanc

Tarte tatin van peer – Met blauwe kaas, walnoot en portstroop

Portobello – Gevuld met quinoa en geitenkaas

Burrata – Met gegrilde little gem, cherrytomaat en balsamico 

Gegrilde Aubergine – Gevuld met feta, tomatensalsa en orzo

Ravioli van spinazie en ricotta – Met salieboter, wilde spinazie, cherrytomaatjes en Parmezaan

Tartaar van asperge – Bereid op de BGE met krokant ei en hollandaisesaus

Huisgemaakte Spaghetti – Met verse truffel en paddenstoelen

DESSERT

Cheesecake

Scroppino

Red velvet

Eton Mess 

Combinatie van chocolade

Kaasplateau (3 verschillende kazen)

Dessertplank van de chef – De chef maakt een plank voor u met verschillende desserts

LEKKER VOOR BIJ HET DESSERT

SPECIALE KOFFIE

Irish coffee – Jameson

French coffee – Cointreau

Spanish coffee – Tia Maria

Jamaican coffee – Rum / Kahlua

Italian coffee – Amaretto

Brasil coffee – Kahlua / Tia Maria

DESSERTWIJNEN

Red Muscadel – Muscat de Frontigan, Robertson, Zuid-Afrika

Banyuls – Grenache Noir/Grenache Gris, Languedoc & Roussillon, Frankrijk

Monteagudo – Pedro Ximenez, Jerez, Spanje

Sauternes – Sauvignon Blanc/Semillion, Bordeaux, Frankrijk